مکتبستان مکتبستان مکتبستان مکتبستان ✐ مـــکـــتــــبـــســتـان ✎
تمرين‌هايي براي تمركز بيشتر
دو شنبه 15 دی 1393 ساعت 1:49 | بازدید : 463 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

تمرين شماره ۱: كتابي را انتخاب كنيد، يك صفحه از آن را در نظر گرفته و تعداد كلمات موجود در هر پاراگراف را بشماريد. يك بار ديگر اين كار را تكرار كنيد تا مطمئن شويد كه شمارش را درست انجام داده ايد. در ابتداي كار با يك پاراگراف شروع كنيد و هنگاميكه اين تمرين براي شما آسان تر شد، تمام كلمات يك صفحه را بشماريد. شمارش را به طور ذهني و با حركات چشم هايتان انجام دهيد.

تمرين شماره ۲: در ذهن خود از يك تا صد را بر عكس بشماريد.

تمرين شماره ۳: در ذهن خود از شماره صد، سه تا سه تا بشمريد و كم كنيد. ( ۱۰۰- ۹۷ - ۹۴

تمرين شماره ۴:يك كلمه و يا يك طرح ساده را انتخاب كنيد و آن را به مدت ۵ دقيقه در ذهن خود تكرار كنيد. هنگاميكه توانستيد بهتر و آسان تر تمركز كنيد. سعي كنيد اين كار را براي مدت ۱۰ دقيقه انجام دهيد و بدون آنكه تمركز حواس خود را از دست بدهيد.

تمرين شماره ۵:يك ميوه مثلا يك سيب را برداريد و از همه طرف به آن نگاه كنيد. تمام حواس خود را بر روي آن متمركز كنيد و به چيز ديگري غير از آن سيب فكر نكنيد. وقتي به سيب نگاه مي‌‌كنيد به چگونگي رشد آن و يا ارزش غذايي آن و يا حتي مغازه اي كه آن را خريده ايد فكر نكنيد، بلكه فقط و فقط به خود سيب فكر كنيد. به آن نگاه كنيد، آن را ببوييد و لمس كنيد.

تمرين شماره ۶: همانند تمرين قبل عمل كنيد با اين تفاوت كه اين بار چشمانتان بسته باشد. در ابتدا تمرين شماره ۵ را به مدت ۵ دقيقه تكرار كنيد و سپس به انجام اين تمرين بپردازيد. چشمان خود را ببنديد و سعي كنيد طعم، رنگ و بوي ميوه را احساس و تصور كنيد و هر چه مي‌‌توانيد اين تصوير را در ذهن خود شفاف تر كنيد. اگر نتوانستيد اين كار را انجام دهيد، چشمان خود را باز كنيد، ميوه را نگاه كنيد و سپس تمرين را تكرار كنيد.

تمرين شماره ۷: 
يك شي ساده ( قاشق، چنگال و يا ليوان ) را برداريد و بر روي آن تمركز كنيد. از همه طرف به آن نگاه كنيد بدون آنكه كلمه اي در ذهن داشته باشيد. سعي كنيد فقط به آن شي نگاه كنيد بدون آنكه بر اسامي و يا كلمات مربوط به آن فكر كنيد.

تمرين شماره ۸: 
پس از آنكه در انجام تمرين قبل مهارت پيدا كرديد، مي‌‌توانيد اين تمرين را انجام دهيد. شكل هندسي كوچكي ( مثلث، مربع و يا دايره ) را بر روي كاغذ رسم كنيد و آن را به رنگ دلخواه درآوريد. سپس بر روي آن تمركز كنيد. فقط به آن شكل فكر كنيد و افكار نامربوط ديگر را از خود برانيد. سعي كنيد در طي تمرين به كلمات فكر نكنيد.

تمرين شماره ۹: مانند تمرين قبل عمل كنيد با اين تفاوت كه اين بار چشمانتان بسته باشد. اگر نتوانستيد شكل را بطور كامل مجسم كنيد، چشمانتان را باز كرده، چند دقيقه به شكل نگاه كنيد سپس چشمان خود را ببنديد و تمرين را ادامه دهيد.

تمرين شماره ۱0: سعي كنيد حداقل براي مدت ۵ دقيقه به هيچ چيز فكر نكنيد. به زودي اين كار براي شما آسان و آسان تر خواهد شد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نكاتي چند در رابطه با كنكور سراسري
شنبه 13 دی 1393 ساعت 20:20 | بازدید : 431 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

 

 

دانش آموز گرامي وداوطلب عزيز كنكور با سلام و آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز درتمامي مراحل زندگي به خصوص مراحل درسي وكنكور، ورود شمارابه جمع كنكوري‌ها تبريك عرض نموده و يادآور مي‌شويم حالا كه در اين مرحله مهم قرار گرفته‌ايد بايد قبول كنيد و باور داشته باشيد كه خواستن، توانستن است و براي رسيدن به هدف بلند، تلاش و همت بلند لازم و ضروري است به شرطي كه هدف درست و شناخت توانايي، استعداد، امكانات و علاقه خويش نيز در كنارش باشد.

پس خودت رابشناس و تلاشت رادرحد توان خود انجام بده و مطمئن باش كه خدا هم با تمام مهرباني‌هايش كمكت خواهدكرد. قبول كنيد كه آگاهي از مسائل مربوط به كنكور ودريافت به موقع اطلاعات لازم مي‌تواند زمينه‌ساز موفقيت شما عزيزان دركنكور سراسري باشد،پس سعي كنيد مسائل مربوطه را خوب شناخته و با گام استوار در مسير صحيح حركت نمائيد. مشاوران محترم مدارس يكي از مهم‌ترين اركان اطلاع رساني و راهنماي شما مي‌باشندكه در تمامي دبيرستان‌ها ومراكز پيش دانشگاهي در خدمت شما مي‌باشند. بايد توجه داشته باشيد كه كلمه و فرآيند زيباي «كنكور» كه در نظر بعضي‌ها ترسناك و همانند سد غير قابل نفوذ مي‌باشد، مثل ديگر امتحاناتي است كه شما دانش آموزان آن‌ها را هرساله تجربه كرده‌ايد با اين تفاوت كه اين آزمون اندكي گسترده‌تر وحجيم‌تر مي‌باشد، بنا بر اين نه تنها لازم نيست كه شما خودتان را از آن بترسانيد بلكه با تلاش درست خود آن را به تسخير خود در آوريد و بدانيد كه اين آزمون براي تمامي داوطلبان يكسان است و همه شركت كنندگان داراي شرايطي نظير شما هستند و تنها تفاوت شركت كنندگان ميزان آمادگي آنان در دو جنبه آمادگي فكري، رواني،جسمي و مطالعه صحيح كتاب‌هاي درسي است. مگر نه اين است كه امتحان و كنكور هميشه ما را به مقطعي بالاتر هدايت مي‌كند؟ پس چرا از اين پديده زيبا يك چهره زشت وترسناك براي خودمان بسازيم؟ خوشحال مي‌شويم كه در كنار شما براي هدف‌هاي ارزشمندتان به عنوان مشاور و راهنما تلاش كنيم. پس نكته هاي زير را به دقت مطالعه كنيد و در صورت نياز با مشاور مدرسه خود حتما در ارتباط باشيد و يقين داشته باشيد كه موفقيت شما آرزوي قلبي ماست. البته لازم به تذكر و ياد آوري مجدد است كه تمامي عوامل نقش ياورانه دارند وهيچ كس به اندازه خودتان نمي تواند به خودتان كمك كند.

1)‌ زمان ايده‌آل مطالعه براي دانش آموزان پيش دانشگاهي 30 تا 35 ساعت در هفته است وبراي فارغ التحصيلان (پشت كنكوري‌ها) 60 تا 90 ساعت درهفته مي‌باشد.

2) براي كنكور عميق‌تر و مفهومي‌تر بخوانيد زيرا كسي كه 100% مطالب را با عمق 80% مي‌خواند به مراتب كمترازكسي نتيجه مي‌گيرد كه 80% مطالب را با عمق 100% مي‌خواند.

3) همواره درطول سال درس‌هاي اختصاصي را بيش‌تر از دروس عمومي بخوانيد اما درانتهاي سال به دروس عمومي بيشتر بپردازيد.

4) كنار گذاشتن يك درس در كنكور اشتباه است، حتي اگر در آن درس خيلي ضعيف باشيد.

5) دوستاني انتخاب كنيد كه اهل زحمت و تلاش باشند و شما را به درس خواندن و زحمت كشيدن تشويق كنند.

6) درس هر روز را در همان روز بخوانيد، مثلا اگر امروز درمدرسه زبان انگليسي داشته‌ايد پس از كلاس هم زبان بخوانيد همين كار ساده راندمان كار شما را افزايش مي‌دهد.

7) هنگامي كه كتابي را مطالعه و يا مساله‌اي را حل مي‌كنيد يا تست مي‌زنيد زمان مطالعه را بالاي صفحات كتاب بنويسيد اين كار به شما كمك مي‌كند تا هنگام دوره كردن بدانيد به چه زماني نياز داريد.

8) زود رنج ونازك نارنجي نباشيد، اگرمي‌بينيد شرايط ايده آل مطالعه در خانه فراهم نمي‌شود كمي هم به خودتان سختي بدهيد. كساني كه در شرايط سخت تلاش مي‌كنند انسان‌هاي والاتري هستند.

9) دروس اختصاصي رادر وعده‌هاي طولاني‌تر و دروس عمومي را در وعده‌هاي كوتاه‌تر بخوانيد، براي دروس اختصاصي 1.5 تا 3 ساعت و براي دروس عمومي 1 تا 1.5 ساعت وقت در نظر بگيريد.

10) وقتي كار زياد است وزمان كم،برنامه ريزي اهميت دوچنداني مي‌يابد.

11) از روش مطالعه فاصله دار استفاده نمائيد، به ازاي هر 40 دقيقه مطالعه 5 دقيقه استراحت كرده و 5 دقيقه مطالب را مرور نماييد.

12) در يادگيري مطالب از تكنيك شبيه سازي استفاده نمائيد مثلا: براي اين كه آثار نظامي گنجوي در يادتان بماند حروف اول هر اثر را در كنار هم قرار دهيد مانند كلمه (ملخها) م:مخزن الاسرار، ل:ليلي ومجنون، خ:خسرو و شيرين، ه:هفت پيكر،  ا: اسكندرنامه.

13) براي مطالعه مناسب بايد شرايط زير را لحاظ كرد:

  • مكان مطالعه: مكان مطالعه ثابت وحتي الامكان پشت ميز بهترين وموثرترين نحوه است.
  • نور اتاق مطالعه: بهتر است در هنگام مطالعه هم از طيف (نور) زرد و هم ازطيف سفيد به صورت تركيبي استفاده نماييد تاچشم‌ها زود خسته نشوند.
  • دماي اتاق مطالعه: دماي اتاق مطالعه بايد حدود 25درجه سانتيگراد باشد و با لباس راحت مطالعه كنيد. يكي ازعوامل حواس پرتي و يا ايجاد خواب آلودگي گرما و يا سردي زياد اتاق مطالعه است. يادتان باشد بهترين جا براي درس خواندن منزل است.
  • زمان مطالعه: هيچ قانوني براي زمان مطالعه نداريم. هر وقت كه راحت بوديد، همان موقع بهترين زمان براي مطالعه است. حال ممكن است اين زمان ساعت 3 صبح و يا 12 شب باشد، مهم اين است كه شما در چه زماني راحت‌تر هستيد ولي سه زمان يادگيري خيلي مهم است كه بهتر است در اين زمان‌ها درس بخوانيد:
    • اول صبح: به دليل اين كه تازه از خواب بيدار شده‌ايد و ذهن شما مطالب را به راحتي در خود نگه مي‌دارد. پس براي هر روز صبح برنامه مطالعه داشته باشيد. (حداقل نيم تا يك ساعت) يادتان باشد قبل از مطالعه چند حركت كششي انجام دهيد و بهتر است دروس سخت را اول صبح بخوانيد. 
    • آخر شب: به دليل اين كه بعد از مطالعه مي‌خوابيد مطالب فرصت پيدا مي كنند تا از نيم‌كره راست كه جايگاه حافظه كوتاه مدت است وارد نيم‌كره چپ كه جايگاه حافظه بلند مدت است، بشود و براي همين يادگيري افزايش پيدا مي‌كند سعي كنيد آخر شب درس‌هايي را كه دوستشان داريد مطالعه نماييد.
    • دو ساعت قبل از طلوغ آفتاب: به دليل كاهش اشعه كيهاني و نوع رابطه خورشيد وزمين اختلال حواس را كم مي كند.
  • زمان‌هاي نامناسب براي مطالعه:
    • با شكم پر درس خواندن مناسب نيست. حداقل نيم ساعت بعد از غذا مطالعه را شروع كنيد.
    • با شكم خالي هم درس خواندن مناسب نيست در هنگام گرسنگي شيريني و يا ميوه‌اي ميل نماييد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درس‌هايي براي مديريت زمان
شنبه 13 دی 1393 ساعت 20:0 | بازدید : 458 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

 برايان تريسي را مي‌توان به عنوان يكي از مدرسان موفق مديريت زمان مطرح كرد. اين مقاله چكيده‌اي از درس‌هاي وي در اين مورد است.

 

 

1- كيفيت زندگي شما بستگي دارد به كيفيت مديريت شما در استفاده بهتر از وقت.وقت باارزش ترين منبع مالي و تمام موجودي شما براي خريد چيزهايي است كه در زندگي خواهان آن هستيد.وقت از بين رفتني است ، نمي توان آن را پس انداز كرد. فقط   مي توان آن را به روش هاي مختلفي خرج كرد

2- هيچ چيز را نمي توان جايگزين وقت كرد. هيچ چيز ديگري قابليت آن را ندارد. مخصوصا در مورد روابط شخصي.استفاده از وقت ضروري است. هر كاري نياز به صرف مقداري وقت دارد.

3- وقت براي به ثمر رساندن هر كاري لازم است. شما چطور از وقتتان استفاده مي كنيد ؟

4- مديريت زمان مهارتي است كه مي توان آن را با انضباط و تمرين فرا گرفت.

5- مديريت زمان شما را قادر مي سازد كه جريان وقايع را تحت كنترل بگيريد.

6- شما هميشه آزاديد كه انتخاب كنيد چه كاري را اول انجام دهيد ، چه كاري را پس از آن انجام دهيد و چه كاري را اصلا انجام ندهيد.

7- مديريت زمان بيش از هر چيز به انضباط فردي ، خويشتن داري و تسلط بر نفس نياز دارد.

8- اكثر مردم سرگرم فعاليت هايي هستند كه بيشتر آرامش بخشند تا هدفمند بنابر اين:

مدام از خود بپرسيد: آيا كاري كه مشغول انجام آن هستم بيشترين بازده براي وقت صرف شده را دارد يا نه ؟وقت ماده خام زندگي است شما چطور آن را عمل مي آوريد ؟

9- از كمبود وقت گله نكنيد شما تمام وقتي را كه وجود دارد دراختيار داريد.

10- بهره وري بالا نتيجه بالا بردن كارايي وقت است. به اين ترتيب كه فقط مهمترين كارها را انجام دهيد.

11- توانايي شما در به تعويق انداختن خوشي هاي كوتاه مدت تعيين كننده ميزان پيشرفت مالي شما در دراز مدت است.

12- ارزش هر چيزي را مي توان با مقدار وقتي كه حاضريد صرف آن كنيد، اندازه گيري كرد.

13- انجام كاري كه واقعا از آن لذت مي بريد رمز عملكرد عالي است.

14- جمع آوري هر ثروتي با فروش خدمات فردي ، يا در واقع وقت شخصي ، آغاز مي شود.

15- بدترين نوع هدر دادن وقت اين است كه كارهايي را كه اصلا نيازي به انجام دادنشان نيست به بهترين نحو ممكن انجام دهيم.

16- انجام كاري كه واقعا از آن لذت مي بريد رمز عملكرد عالي است.

17- هر وقت مي بينيد كاري خيلي خوب پيش مي رود ، مي توانيد دو چيز ديگر را هم پيدا كنيد: يك آدم يك دنده و يك احساس وظيفه.

18- آيا در گذشته، خود را درگير كاري كرده ايد كه اگر اطلاعات امروزتان را داشتيد، حاضر نمي شديد به آن تن دهيد ؟

19- هميشه از خودتان بپرسيد: با ارزش ترين استفاده اي كه در حال حاضر مي توانم از وقتم بكنم چيست؟

20- مديريت زمان وسيله اي است كه مي تواند شما را از جايي كه هستيد به جايي كه مي خواهيد باشيد برساند.

21- اگر همين امروز يك ميليارد تومان برنده شويد ، چه كارهايي را به نحو ديگري انجام مي دهيد و چگونه زندگي خود را تغيير خواهيد داد ؟

22- اگر همين امروز به شما بگويند فقط شش ماه ديگر زنده ايد ، چه مي كنيد و وقت خود را چگونه صرف خواهيد كرد؟

23- چه روياهايي در سر داريد ؟ اگر هيچ محدوديتي نداشتيد ، دلتان مي خواست چه جور آدمي باشيد ؟ چه چيزهايي داشته باشيد ؟ و چه كارهايي انجام دهيد ؟

24- اگر مطمئن بوديد شكست نمي خوريد ، جرات مي كرديد كدام آرزوي بزرگ خود را عملي كنيد ؟

25- وظيفه شخصي شما چيست ؟ آيا هماهنگ با آن زندگي مي كنيد ؟

26- يادگيري مداوم حداقل شرط لازم براي موفقيت در هر زمينه اي است كه در آن فعاليت مي كنيد. هر روز چيز جديدي بياموزيد.

27- هر فعاليت يا عدم فعاليتي مستلزم انتخابي است بين آنچه بيشتر اهميت دارد و آنچه كمتر اهميت دارد

28- قانون حذف گزينه ها مي گويد: انجام يك كار مستلزم صرف نظر از انجام كارهاي ديگري است.

29- اصل پاراتو مي گويد 80% از دست آوردهاي شما نتيجه 20% از فعاليت هاي شماست. 20% فعاليت هاي سازنده شما كدامند ؟20% وقتي كه صرف برنامه ريزي براي يك پروژه مي كنيد به اندازه 80% وقتي كه صرف انجام تمام پروژه مي كنيد ارزش دارد

30- براي فعاليت هاي خود اولويت و ممنوعيت تعيين كنيد. چه فعاليت هايي را بايد رها كنيد تا بتوانيد براي كارهايي كه حقيقتا مهم هستند جاي بيشتري باز كنيد ؟

31- قانون حد توانايي مي گويد: هميشه براي انجام ضروري ترين كارها وقت كافي وجود دارد.

32- براي اولويت بندي كارها بايد نتايج هر كدام از آنها را در دراز مدت در نظر گرفت.

33- پاداش شما هميشه بر مبناي نتايجي كه به دست مي آوريد تعيين مي شود ، از شما انتظار مي رود كه چه نتايجي به دست آوريد ؟

34- چه كاري است كه شما ، و فقط شما ، مي توانيد انجام دهيد و اگر خوب انجام شود يك دگرگوني واقعي به وجود مي آورد ؟

35- براي اينكه به كاري بيشتر بپردازيد بايد كار ديگري را كمتر انجام دهيد. چه كارهايي را بايد بيشتر و چه كارهايي را بايد كمتر انجام دهيد ؟

36- با وقت خود مثل پول رفتار كنيد. چطور مي توانيد وقتتان را به بهترين نحو صرف كنيد تا بيشترين رضايت حاصل شود.

37- آرامش ذهني را بالاترين هدف خود قرار دهيد و وقت و زندگي خود را حول محور آن تنظيم كنيد.

38- پيشرفت هاي جزئي در استفاده بهتر از وقت مي تواند در مجموع منجر به دگرگوني هاي اساسي در زندگي شما شود.

39- وقتي كه با خانواده هستيد ، صددرصد وقت خود را جسما و روحا در اختيار آنها قرار دهيد.

40-  مقدار قابل ملاحظه اي از وقت خود را با كساني بگذرانيد كه در زندگي براي شما بيشترين اهميت را دارند و نگذاريد كه در طول اين مدت كسي مزاحمتان شود.

41- در خانه كميت وقت و در كار كيفيت وقت است كه به حساب مي آيد آنها را با هم مخلوط نكنيد.

42- اهميتي ندارد كه از كجا آمده ايد ، مهم اين است كه به كجا مي رويد.

43- پاداش‌هايي كه در زندگي مي گيريد بستگي به اين دارد كه چه كاري مي كنيد ، چقدر خوب آن را انجام مي دهيد و چقدر مشكل است كه بتوان كسي را جايگزين شما كرد.

44- يكي از بهترين راه هاي استفاده از وقت اين است كه قابليتهاي خود را در زمينه هايي كه نتايج كليدي را براي شما به بار مي آورد افزايش دهيد.

45- استعداد و توانايي هاي منحصر به فرد شما كدام است ؟ چطور مي توانيد آنها را به حد اكثر برسانيد.

46- اينكه چه كسي باشيد و در چه موقعيتي قرار داشته باشيد بر عهده شما و نتيجه انتخابها و تصميم گيري هاي خودتان است.

47- همه چيز به حساب مي آيد. هر كاري كه انجام دهيد يا به شما كمك مي كند يا آسيب ميرساند ، هيچ چيز خنثي نيست.

48- نقطه آغاز تصميم هاي بهتر نقطه پايان تصميم هاي بدتر است.

49- در شغل شما چه عواملي براي پيشرفت حياتي هستند ؟ در انجام چه كاري بايد حتما عالي باشيد تا بتوانيد به موفقيت دست يابيد ؟

50- نقاط قوت و ضعف شما در چه زمينه اي است ؟ يك نقطه ضعف كافي است تا شما را از پيشرفت باز دارد.

51- تمام آموزشهاي ممكن را ببينيد. يك ايده خوب كافي است تا شما را از انجام سالها كار سخت معاف كند.

52- اگر بخواهيد همين امروز شروع كنيد ، براي غلبه بر ضعف ها و به حداكثر رساندن قدرت هايتان چه كار مي توانيد بكنيد ؟

53- هر دقيقه اي كه صرف برنامه ريزي مي كنيد در انجام كار ده دقيقه صرفه جويي مي كنيد. بدين ترتيب ، بازده انرژي شما 1000 % افزايش مي يابد.

54- روشن نبودن قضايا علت اصلي اتلاف وقت است. مدام از خودتان بپرسيد: مي خواهم چه كاري انجام بدهم ؟ و چطور مي خواهم اين كار را انجام بدهم ؟

55- بعضي ها مي توانند وقت آدم را زياد تلف كنند. چه كسي در محيط كار وقت شما را تلف مي كند ؟

56- شما در محيط كار وقت چه كسي را تلف مي كنيد و اين كار را چطور انجام مي دهيد ؟

57-  كلمه نه مي تواند در صرفه جويي در وقت كمك بزرگي به شما بكند. به هر چيزي كه بهترين و عالي ترين استفاده از وقتتان نيست نه بگوييد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شیمی را چگونه برای کنکور بخوانیم؟
شنبه 13 دی 1393 ساعت 20:0 | بازدید : 569 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

  

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

 

در سوال های سال های 85و86 تعداد6تا7سوال از شکل ها ونمودار های کتاب درسی طراحی شده است .درسوال های سال 87 نیز این روند ادامه داشت وچهار سوال کنکورریاضی و6سوال کنکور تجربی از این دسته اند.طرح اینگونه سوال ها توجه هر چه بیشتر به شکل ها و مفاهیم موجود در انها را میطلبد.گاهی در این گونه سوال ها یکی از اجزای شکل حذف ومورد سوال واقع میشود. در سال های 86 و 87 تعداد 6 تا 7 سوال به صورت نقطه چین و جای خالی طرح شده است.دراین گونه سوال ها ,بیشتر مفاهیم و جمله های متن کتاب درسی مورد سوال واقع میشود.طرح این گونه سوال ها به معنای ان است که مطالعه ی خط به خط ومتن کتاب درسی برمطالعه ی جزوه های دیگر اولویت دارد.مطالبی که در حاشیه ی متن صفحه ی کتاب مطرح میشوند , هم مثل مطلب متن درس ها اهمییت دارند و از تمامی ان ها سوال طرح میشود.برخی مطالب مهم درسی در قالب تیتر هایی هم چون" دانشمندان" یادر قالب "فکر کنید ها" به صورت طرح سوال هایی هستند که در کنکور های 84 تا 87 از انها سوال مطرح شده است. مطالب "بیشتر بدانید" را می توان به دو دسته ی کلی تقسیم کرد.برخی از انها کاملا مکمل درسند ,مثل نظریه ی اسید و باز لوویس در صفحه ی 55 یا نحوه ی عملکرد شناساگر ها در صفحه ی 64 که مانند مطالب متن کتاب برای درک مفاهیم به انها نیاز داریم . برخی مطالب دیگر کاملا حاشیه ای هستند وبه تکمیل معلومات عمومی و مطالب جالب توجه علمی میپردازند ,مثل بیشتر بدانید صفحع ی 62 در مورد عملکرد اسید معده.مطالعه ی این نوع بیشتربدانید هابرای کنکور اهمییت کمتری داردوبه خاطرسپردن جزئیات انها اهمییت ندارد. مجموعه ی کنکور تست های سراسری وازاد که مربوط به قل از سال 1384 میشوند و ازکتاب های جدید طرح نشده اند ,باید توسط اساتید خبره گزینش وبسیاری از انها که مربوط به مطالب حذف شده هستند,تغییر وویراستاری شوند . در برخی کتاب های کمک درسی که شامل این مجموعه سوال ها هستند ,این گزینش به درستی انجام نشده است و دانش اموزان هنگام بررسی این تست های قدیمی باید متوجه این موضوع باشند.برخی تست ها جنبه ی محاسباتی دارندوشامل اعداد اعشاری میشوند که قابل ساده کردن نیستندو جزو محاسبه های وقت گیر هستند.باتوجه به ممنوع بودن استفاده از ماشین حساب ,به نظر برخی از دانش اموزان حل اینگونه تست ها وقت زیادی میبردوضرورت ندارد,در حالی که در عمل ,وقت مناسبی را میگیرند و برخلاف تست های مفهومی وشبهه دارحتما به جواب درست میرسند.زمان گذاشتن در وقت مناسب پایانی و حل اینگونه تست ها کاملا توصیه میشود. خلاصه برداری از مطالب حفظی مخصوصا در مورد فصل هایی مثل فصل 1و2 شیمی سال دوم به صورت فلش کارت یا فیش های جعبه ی لایتنر در به خاطر سپردن مطالب بسیار موثر است و کاملا توصیه میشود. 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دبیرستانی ها بخوانند:
شنبه 13 دی 1393 ساعت 1:41 | بازدید : 246 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.


دبیرستانی ها بخوانند:

۱- “خود را به درس خواندن عادت دهید”. در سالهای آینده که دانش آموز پیش دانشگاهی خواهید بود و تلاش جدی تری برای قبولی در کنکور خواهید نمود ممکن است مجبور شوید بیش از ۶۰ ساعت در هفته درس بخوانید. خیلی از داوطلبانی که در سالهای دبیرستان به مطالعه در ساعات زیاد عادت نکرده اند در این زمان دچار مشکل می شوند. خستگی، بی انگیزگی و پائین آمدن کارایی مطالعه و افت میزان یادگیری می تواند از تبعات این عادت نکردن باشد، لذا توصیه ما این است که مهم ترین وظیفه یک دانش آموز دبیرستانی عادت کردن به ساعات طولانی مطالعه است. این عادت مانند تمامی تغییرات هستی تدریجی صورت می گیرد.
برای اینکه این کار را بهتر انجام دهید به مقاله جدول برنامه ریزی خود کنترل اسکینری مراجعه کنید.

۲- ” برای مطالعه خود هدف گذاری کنید”. افزایش ساعات مطالعه بدون در نظر داشتن به یک قله خسته کننده خواهد بود. لذا خوب است که با خودتان عهد کنید که تا پایان سال جاری معدلتان را یک نمره افزایش دهید و یا اینکه یک درس ضعیف را به سطح متوسط برسانید. توجه داشته باشید که هدف گذاری شما نه زیاد آرمانی و دور از دسترس باشد و نه زیاد ساده و پیش پا افتاده باشد.

۳- “دروس دبیرستان را تا پایان آخرین تابستان خوب یاد بگیرید”. تا پایان شهریور سال قبل از پیش دانشگاهی فرصت دارید که در دروس دبیرستان (سال های اول، دوم و سوم) هیچ نکته ای نباشد که بلد نباشید. البته بلد بودن با توانایی تست زدن متفاوت است. منظور از بلد بودن این است که هیچ مطلبی برای شما غریب نباشد و یا اینکه هیچ فرمول، نکته، قاعده و دستوری وجود نداشته باشد که شما کاربردش را ندانید.
۴- “اولویت با دروس نامرتبط پیش دانشگاهی است.”
 برای سهولت کار درس های پایه را به دو گروه مرتبط با پیش دانشگاهی تقسیم می کنیم. بنابراین توصیه می کنیم دروس مرتبط درس هایی هستند که به نوعی در کتاب های پیش دانشگاهی تکرار شده و یا تکمیل می گردند و دروس نامرتبط درس هایی هستند که در پیش دانشگاهی وجود ندارند. (جدول T)

گروه آزمایشی ریاضی
دروس مرتبط: حسابان - جبر و احتمال - شیمی۳ - فیزیک (الکتریسیته، ترمودینامیک، سیمانتیک) - زبان
دروس نامرتبط: هندسه - شیمی ۲ - شیمی ۱ - ریاضی ۱ - ریاضی ۲ - آمار - فیزیک (نور، فشار، کار و انرژی) عربی - ادبیات - معارف

گروه آزمایشی تجربی
دروس مرتبط: شیمی - زیست شناسی - زبان
دروس نامرتبط: ریاضی ۱ - ریاضی ۲ - ریاضی ۳ - فیزیک - عربی - ادبیات - معارف

گروه آزمایشی علوم انسانی
دروس مرتبط: عربی - ریاضی ۱ - ریاضی ۲ - ادبیات - زبان
دروس نامرتبط: آرایه های ادبی - فلسفه و منطق - جامعه شناسی - تاریخ - جغرافیا - روان شناسی - تاریخ ادبیات - معارف - اقتصاد

واضح است که دروس مرتبط با پیش دانشگاهی را سال آینده خواهید خواند و این خط همواره شما را تهدید می کند که سنگینی درس های پیش دانشگاهی فرصتی برای مطالعه دروس نا مرتبط برای شما باقی نگذارد. تا پایان شهریور قبل از پیش دانشگاهی برنامه ریزی کنید و این درس ها را حتماً یک بار بخوانید.

۵- “برای ریاضی و زبان خود فکری بکنید”. درس ریاضی برای دانش آموزان رشته های تجربی و علوم انسانی و دروس زبان برای تمام گروه ها است که نمی توان در یک سال آن را متحول کرد. بنابراین اگر در این درس ها ضعفی دارید اکنون وقت آن است تا قبل از ورود به دوره پیش دانشگاهی فکری به حال این درس ها بکنید.

۶- “تشریحی بخوانید”. مطالعه شما در حال حاضر تنها جنبه یادگیری و ادراک دارد و مسأله تسلط و تست زدن اصلاً مطرح نیست لذا خودتان را با تست سرگرم نکنید چرا که نه تنها فایده ای برای شما ندارد بلکه آن تست ها را نیز برای سال آینده خود غیر قابل استفاده می نمائید. تنها مجازید که در آن آزمون های آزمایشی – آن هم مخصوص سال سومی ها – شرکت کرده و تست بزنید.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چگونه اضطراب و نگراني خود را كنترل كنيم؟
شنبه 13 دی 1393 ساعت 1:39 | بازدید : 238 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

استرس در زندگي روزمره، امري عادي است و گاه مي‌‌تواند نتايج مثبتي داشته باشد؛ اما هنگامي كه جنبه مرضي پيدا كند و بصورت نگراني و اضطراب دائم درآيد و افكار و اعمال انسان را تحت تأثير قرار دهد، مي‌‌تواند خطرناك باشد. ميزان اضطراب در افراد گوناگون، متفاوت است. ممكن است موقعيتي كه براي فردي بسيار نگران كننده است براي ديگري اصلا استرس زا نباشد و بالعكس. مثال بارز اين مسأله، سخنراني در ميان جمع است كه در برخي افراد نگراني زيادي ايجاد مي‌‌كند، در صورتي كه براي برخي ديگر امري بسيار عادي تلقي مي‌‌شود. بنابراين بهترين راه براي غلبه بر استرس پيدا كردن راه حل و تكنيكي متناسب با شخصيت فرد مي‌‌باشد.

 

 

 

عوامل استرس زا


براي اينكه بر اضطراب خود غلبه كنيد، بايد تشخيص دهيد كه چه زماني و چرا دچار نگراني مي‌‌شويد. اكثر ما فكر مي‌‌كنيم كه اضطراب نتيجه عوامل خارجي است، اما بايد بدانيم كه عامل اضطراب در خود ما وجود دارد و واكنش و نگرش ما به موقعيت‌ها و مسائل است كه اضطراب را به وجود مي‌‌آورد. اگر شما يك دانش آموز هستيد، ممكن است حضور در كلاس، كنفرانس دادن، صحبت با معلمان، برقراري ارتباط با ديگر دانش آموزان، امتحان و بسياري مسائل ديگر در شما ايجاد اضطراب كند. البته اين يك امر عادي است، اما شما بايد سعي كنيد عوامل و موقعيت هاي استرس زا را به خوبي تشخيص دهيد تا بتوانيد بر اضطراب بي مورد خود غلبه كنيد.

غلبه بر اضطراب


راههاي زيادي براي غلبه بر اضطراب وجود دارد، اما شما بايد راهكار مناسبي را كه با شخصيت شما متناسب است، بيابيد و بكار ببريد. بخاطر داشته باشيد بعضي از اين مهارت‌ها نياز به تمرين مستمر دارند تا ثمر بخش شوند. درست مثل دوچرخه سواري و يا شنا كه نياز به تمرين مداوم دارند، اين مهارت نيز با تمرين مداوم، پرورش مي‌‌يابد و به زودي شما مي‌‌توانيد احساس نگراني خود را به راحتي كنترل كنيد.

1- نفس عميق بكشيد.


وقتي مضطرب هستيد، نمي توانيد به راحتي نفس بكشيد و اين مسأله به خودي خود توليد استرس مي‌‌كند. ممكن است حتي بدون آنكه متوجه باشيد نفس خود را در سينه حبس كنيد. ميزان اكسيژن در خون كاهش مي‌‌يابد و عضلات شما منقبض مي‌‌شوند. ممكن است احساس سردرد كنيد و يا نگراني شما افزايش يابد. بعد از اين هرگاه احساس نگراني كرديد، نفس عميق بكشيد، و چند ثانيه هوا را در ريه هاي خود نگه داريد. سپس به آرامي تا 10 بشماريد و هوا را آزاد كنيد.

2- براي انجام كارهاي خود برنامه ريزي كنيد.


يكي از عوامل استرس زا استفاده نادرست از زمان و نداشتن برنامه ريزي مناسب مي‌‌باشد. ليستي از وظايف روزانه خود تهيه كنيد و بر اساس درجه اهميت آنها را تنظيم كنيد. سعي كنيد كارهاي مهم تر را زودتر انجام دهيد. بعد از انجام هر كار، آن را از ليست برنامه خود خط بزنيد. صبح قبل از هر چيز كارهاي را انجام دهيد كه علاقه چنداني به آنها نداريد، اما مجبوريد انجام دهيد. به اين ترتيب، بقيه روز احساس نگراني كمتري خواهيد كرد.

3- با اطرافيان خود ارتباط برقرار كنيد.


سعي كنيد دوستان بيشتري پيدا كنيد. هرگاه احساس تنهايي و يا نگراني كرديد به ديدار يكي از دوستان خود برويد و با او صحبت كنيد.

4- به ذهن خود استراحت بدهيد.


تجسم يك منظره زيبا مي‌‌تواند ذهن شما را از يك موقعيت استرس زا دور كند. هر گاه فرصت كرديد، چشم هاي خود را ببنديد و مكاني آرام و زيبا را در ذهن خود مجسم كنيد. سعي كنيد تمام جزئيات آن مكان را احساس كنيد. ( نواي دلنشين، منظره زيبا، عطر دل انگيز و … ) همچنين مي‌‌توانيد با خواندن يك كتاب و يا گوش كردن به يك موسيقي آرام و دلنشين، اضطراب را از خود برانيد.

5- فعال باشيد.


فعاليت هاي بدني نقش مهمي در كاهش اضطراب دارد. شما با ورزش كردن و ساير فعاليت هاي بدني مي‌‌توانيد فشارهاي رواني ناشي از اضطراب را كاهش دهيد. سرگرمي مورد علاقه خود را پيدا كنيد و بطور منظم به انجام آن بپردازيد. ورزش، كارهاي هنري، رسيدگي به گل‌ها و باغچه و … در زمانيكه مضطرب هستيد مي‌‌تواند شما را آرام كند و انرژي بيشتري به شما بدهد. بخاطر داشته باشيد كه جسم و روح جدايي ناپذيرند.

 

6- مراقب سلامتي خود باشيد.


شرط داشتن جسم و روحي سالم، تغذيه مناسب و استراحت كافي مي‌‌باشد. بدن سالم و قوي براي غلبه بر استرس آمادگي بيشتري دارد. درست مثل يك ماشين كه بدون بنزين از حركت مي‌‌ايستد، بدن شما نيز بدون تغذيه مناسب و خواب كافي قدرت خود را از دست داده و به راحتي تسليم موقعيت هاي استرس زا مي‌‌شود. پس مراقب خواب و خوراك خود باشيد.

7- خنديدن را فراموش نكنيد.


خنده بهترين راه براي غلبه بر استرس مي‌‌باشد. گاه گاهي فيلمي كمدي نگاه كنيد و يا جمله طنزي بخوانيد تا حس شادي و نشاط در شما زنده شود.

8- خوش بين باشيد.


وقتي كه مضطرب هستيد اغلب به همه چيز با ديد منفي نگاه مي‌‌كنيد. برخي افراد به اين مسئله عادت كرده اند و در واقع هميشه نيمه خالي ليوان را مي‌‌بينند. اگر شما جزو اين دسته افراد هستيد، سعي كنيد اين عادت را ترك كنيد. به نقاط روشن و زيباي زندگي فكر كنيد و خوش بين باشيد. بعد از اين به دنبال نكات مثبت يك مسأله باشيد نه نكات منفي. خنده يك كودك، ديدن يك دوست قديمي، آواز يك پرنده، طلوع خورشيد، سلامتي، شادابي، جواني و.... نمونه هايي از نكات مثبت و روشن زندگي مي‌‌باشند. ممكن است اين نكات بسيار ساده و ناچيز به نظر آيند، اما به تدريج همين نكات ناچيز مي‌‌توانند ديد شما را نسبت به زندگي تغيير دهند و از اضطراب شمابكاهند.

9- به خدا توكل كنيد.


آخرين و مهمترين نكته آنكه در همه حال به خدا توكل كنيد و از او ياري بخواهيد تا همواره در آرامش به سر ببريد.

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


قانونمند مطالعه كنيم
شنبه 13 دی 1393 ساعت 1:36 | بازدید : 224 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

 

 مطالعه يعني خواندن كتاب يا نوشته ما را به بخشي از هدف خود در تأمين نيازمان مي‌رساند. دانش آموزان براي بهبود و افزايش توان يادگيري بايد اصولي را قبل از مطالعه، هنگام مطالعه و بعد از مطالعه به دقت رعايت كنند. در اين جا به بررسي اين اصول مي‌پردازيم.

 

اصول قبل از مطالعه

تعيين دقيق هدف: انگيزه و هدف يكي از مهمترين عوامل يادگيري است كه روند آن را آسان و سريع مي كند. بنابراين بايد قبل از مطالعه هدف خود را به روشني مطرح كنيد. به طور مثال انتظار داريد چه ميزان خبر و اطلاعات از مطلبي را كه مي خوانيد به دست آوريد شما بايد در انتخاب هدف مطالعه، به نكته هاي اصلي و مهم دقت كنيد و مطالب كليدي را برگزينيد.

تعيين مدت زماني مطالعه و مقدار مطالعه كتاب:بايد تعيين كنيم مي‌خواهيم چه مدت اين كتاب را بخوانيم و سپس تصميم بگيريم چه مقدار كتاب را در چه مدت زمان بخوانيم و اگر زمان و مقدار مطالعه مشخص شود، دقت هنگام خواندن افزايش مي‌يابد. ضمن آن كه تعيين زمان و مقدار مطالعه نگراني و دلهره و بيم خواننده را مي‌كاهد و آرامش مي‌دهد.

انتخاب محيط مناسب: مكان مناسب براي مطالعه يكي از عواملي است كه مي‌تواند حواس پرتي را به حداقل برساند. سعي كنيد هر روز در جاي ثابتي مطالعه كنيد. مكان ساده باشد. نور كافي و مناسب هم لازم است تا موجب خستگي چشم نشود. هنگام مطالعه محل نشستن بايد راحت باشد تا با مشكل مواجه نگردد.

اجتناب از پرخوري: هنگام مطالعه غذاي سنگين و زياد نخوريد، چرا كه وقتي شكم پر باشد به خواب و استراحت تمايل پيدا مي‌كنيد لذا يادگيري دچار مشكل مي‌شود.

اصول هنگام مطالعه

مطالعه‌ي فعالانه: دانش آموز بايد هدفدار مطالعه كند. در واقع براي به نتيجه رسيدن و بهره بردن بايد مطالعه فعالانه انجام گيرد. مي توان با گزينش نكته هاي مهم، علامت گذاري، حاشيه نويسي، خلاصه نويسي و حل تمرين به اين امر كمك كرد.

جديت در مطالعه: زماني را كه معين كرده ايد تا خواندن را شروع كنيد، بيهوده وسواس به خرج ندهيد و بهانه تراشي نكنيد. كارهاي عقب مانده را هنگام مطالعه انجام ندهيد. حين مطالعه از تلويزيون و راديو و صحبت كردن دوري كنيد.

حفظ آرامش در هنگام خواندن:در زمان مطالعه از هيجان زدگي اجتناب كنيد. مهمترين مسئله حفظ آرامش در زمان مطالعه است. زيرا نگراني و هيجان زدگي ذهن شما را آشفته مي كند و مانع ايجاد تمركز ذهني مي شود و فرد از فهم مطالب باز مي‌ماند.

ترك افكار منفي:هنگام مطالعه نبايد با افكار منفي و گسترش دامنه آن، ذهن خود را مشغول و مضطرب كنيد. هيچ گاه با خود اين جملات را تكرار نكنيد «من در امتحان و آزمون موفق نمي‌شوم».

استفاده از انگشت:هنگام مطالعه بهتر است انگشت سبابه را روي خطوط قرار دهيد به اين وسيله از حافظه بصري خود نيز استفاده بهتري مي‌توان كرد.

تمركز حواس: براي استفاده از خواندن بايد روي موضوع مورد نظر توجه داشته باشيد و به اصطلاح حواستان را متمركز كنيد تا موضوع بحث و نكته هاي اصلي و فرعي، نظرات و استدلال ها را درك كنيد.

استراحت: بعد از مطالعه به اندازه معين لازم است ۲۰ تا ۳۰ دقيقه استراحت كنيم.

اصول بعد از مطالعه

سازماندهي آموخته‌ها: در طول مطالعه نكته ها، يادداشت هاو علامت گذاري‌ها را يك بار بررسي و شماره‌گذاري كنيد.

تكرار آموخته‌ها: يكي از عوامل يادگيري يادسپاري آموخته ها ست لازم نيست تمام مطالب را يك باره و در يك زمان به خاطر بسپاريد بلكه برعكس اگر در فاصله هاي زماني متعدد عمل تكرار انجام گيرد مطالب بهتر در ذهن مي‌ماند.

مرور: مرور به معناي دوباره خواندن و با تفضيل بيشتر خواندن تمام نكته هايي است كه در ظرف هفته درباره آن مطالعه كرده ايم، به طور خلاصه مرور چند فايده دارد:

  • مرور موجب درك بهتر درس ها مي‌شود.
  • مرور موجب مي شود درس ها و آموخته ها ديرتر فراموش شود.
  • مرور هفتگي شما را هميشه براي هرگونه آزمايش و امتحان آماده نگه مي‌دارد.
  • طرح سؤال: پس از خواندن مطالب سؤال هاي زير را از خود بپرسيد و به آنها پاسخ دهيد.
    • تا چه ميزان به هدف‌هايي كه براي مطالعه در نظر داشتيد دست يافته‌ايد؟
    • تا چه ميزان نكته‌هاي اصلي و فرعي موضوع را درك كرده‌ايد؟
    • چه نظرات و عقايدي در نوشته مطرح شده است؟
    • نويسنده مي‌خواهد چه چيزي را اثبات كند و چگونه استدلال مي‌كند؟

مباحثه: شما مي‌توانيد با دوستانتان درباره موضوعي مشترك بحث كنيد و برداشت‌هاي خودتان را به ديگران انتقال دهيد كه در نحوه‌ي سخن گفتن شما نيز بسيار مؤثر است.

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


هر آنچه درباره کنکور باید بدانید (درصد سال های قبل ، شیوه مطالعه و ...)
جمعه 12 دی 1393 ساعت 2:40 | بازدید : 316 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 

 درصدکنکوریهای 89 را ببینید برای خود برنامه ریزی کنید

در کنکور ۸۹ داوطلبی ازرشته ریاضی با درصدهای زیر حائز رتبه ۲۳۷۰۰ شده است و به عبارتی از ۳۷۳۰۰ نفر سبقت گرفته است(کل شرکت کنندگان منطقه سه ۶۱۰۰۰ نفر بوده است).

ادبیات: ۳۲
عربی:  ۰
معارف: ۱۰
زبان خارجه: ۴۱
ریاضی : ۱
فیزیک : ۳
شیمی: ۵

در کنکور ۸۹ داوطلبی از رشته تجربی با درصدهای زیر حائز رتبه ۳۶۵۰۰ شده است و به عبارتی از ۱۲۴۰۰۰ نفر سبقت گرفته است(کل شرکت کنندگان منطقه سه ۱۶۰۰۰۰ نفر بوده است).

ادبیات: ۳۲
عربی:  ۰
معارف: ۳۴
زبان خارجه: ۱۳
زمین شناسی: ۴
ریاضی : ۰
زیست : ۵
فیزیک : ۲-
شیمی: ۴

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سوالای شما کنکوری ها
جمعه 12 دی 1393 ساعت 2:27 | بازدید : 276 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

مکتبستان مشاوره و برنامه ریزی کنکور

 


برای مشاوره کنکور به 
سایت مکتبستان رجوع کنین.

 
 

امبدوارم که حالتون خوب باشه و اینکه درسا رو خوب پیش برید با توجه به اینکه کم کم داریم بحث کنکور رو مهم برداشت میکنیم میخوام جواب سوالات کنکوری بچه های کنکوری رو در این پست جواب بدم

پس بریم سراغ سوالای شما کنکوری ها


سوال :  از خانم مریم


سلام
من کنکوری 94 هستم اما هنوز شروع به درس خوندن نکردم
یعنی اصن نمیدونم باید چه جوری بخونم!اگه راهنماییم کنین ممنون میشم 
من رشتم ریاضیه نمره هامم بد نیست. میخوام فردوسی قبول شم 
میدونم با خودتون میگین چه خوش اشتهاس ولی میخوام جدی درس بخونم !لطفن کمکم کنین 
ممنون از وب خوبتون 

پاسخ وبلاگ کنکور:

با سلام

اشالی نداره شما میتونید با کسب یه رتبه ی خوب در این دانشگاه مشغول به تحصیل بشین اما با قانون ها و قوانین کنکور

کنکور میگه اگه میخوای منو حل کنی باید در مورد درست برای من خیلی تلاش بکنی . یعنی چی ؟؟؟1

یعنی اینکه بیای اول از کتاب درسی منو بخونی بعد بری سراغ کتاب های آموزشی قوی و بعد تست های کنکور های سراسری و آزاد رو حل کرده باشی

میتونی از همین امروز اقدام به درس خوندن بکنی هر روز 7 - 8 ساعت مفید بخونی برات خوبه .

در بین دانش آموزان کنکوری ضعیف وجود ندارد میتوانید ، اگر و تنها اگر تلاش کرده باشید

موفق باشی


سوال :  از آقای مصطفی


سلام.

من امتحان نهایی ها رو خوب ندادم اولش چون فکر میکردم تاثیر غیر مستقیم به رتبه زیر 1000 فکر میکردم ولی بعد که فهمیدم مستقیم تاثیر دیگه امید به قبول شدن تو رشته خوب رو ندارم مثل دندان پزشکی یا پزشکی آیا میشه زیر 1000 شد در بد ترین شرایط امتحان نهایی با تاثیر مستقیم؟

پاسخ وبلاگ کنکور:

با سلام  

ببینید این معیار نمیشه که شما به 75% بقیه فکر نکنین و کنکور رو به حال خودش ول کنین با یه انگیزه ی خیلی فوق حرفه ای شروع به درس خوندن بکن چرا که رتبه های برتر با همین انگیزه ها به خود روحیه میدن و برتر میشن موفق میشین اگر و تنها اگر تلاش کنید .

اول بخوانید و بعد به فکر یه رتبه ی خوب باشین با نخوندن نمیتونی رتبتو حدس بزنی !!!!!!

موفق باشید



سوال : از خانم مریم


من میخواستم بپرسم اگرکسی رتبه ی زیر 10000بیاوردمیتوانددانشگاه سراسری تبریزقبول شود

پاسخ وبلاگ کنکور:

احتمالا" در یه رشته متوسطی قبول بشه .ای کاش رشته های مورد نظرتونو رای ما ارسال میکردین ؟؟!!


سوال : از خانم مریم


من میخواستم بپرسم اونایی که رتبه ی تک رقمی یا دو رقمی میارن چطوری درس میخونن لطفا جواب بدین ممنون

پاسخ وبلاگ کنکور:

فقط تو یه جمله برات خلاصه میگم

اونا فقط مطالعه مفید ، تست زیاد و تلاش میکنن . همین



سوال :  از خانم اسماء


سلام!
من امسال میرم دوم ریاضی, توی تیزهوشان همدان.
تصمیم دارم کنکور هنر بدم, فقط و فقط هم به رتبه ی یک فکر میکنم.
دوستای من تو تابستون رفتن کلاس و تمام درسای تخصصی دوم رو تموم کردن. من چون خیلی کم درس میخونم یعنی اصلا نمیتونم زیاد درس بخونم, و این تابستونم هم گذاشتم برای کلاسای هنری, خیلی میترسم. اصلا میترسم دبیرا دیگه اونجور که باید دیگه درس ندن. از طرفی هم روزی 2 تا 3 ساعت باید موسیقی تمرین کنم.
میشه یه کم کمکم کنید. که چطور درس بخونم, از کجا شروع کنم. چطور کلاسایی که نرفتم رو جبران کنم؟
خواهش میکنم توی وبلاگم جوابمو بدید. اگه میشه.

پاسخ وبلاگ کنکور:

با سلام

از همین شهریور ماه برین کلاس های ویژه ی رشته ی هنر و تا آخر اسفند ماه همه ی مطالبتونو تموم بکنین منظورم اسفند 93 هست و سعی کنید رو دروس اختصاصی هنر در کنکور 94 زیاد اهمیت بدین .

همین


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 62
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 62
بازدید ماه : 336
بازدید کل : 143567
تعداد مطالب : 58
تعداد نظرات : 235
تعداد آنلاین : 1


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر

این سایت را حمایت می کنم
.تبادل لینک اتوماتیک گوگل خان.



کد پیغام خوش آمدگویی


آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 58
:: کل نظرات : 235

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 30

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 62
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 62
:: بازدید ماه : 336
:: بازدید سال : 838
:: بازدید کلی : 143567